Nůž zavírací Damascus Wood/Black Albainox 18424

Kód: 4864589451874
Neohodnoceno
Značka: ALBAINOX
999 Kč 825,62 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Elegantní kapesní zavírací zdobený nůž s damaškovou 7,2 cm dlouhou čepelí se 67 vrstvami a luxusními střenkami z červeho dřeva v dárkovém balení od španělské firmy Albainox.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nůž zavírací Damascus Wood/Black Albainox 18424

Nádherný a praktický zdobený nůž s damaškovou čepelí se 67 vrstvami. Se svou jemnou damaškovou strukturou a dekorativně leptaným bolsterem zdůrazňují hodnotu nože. Střenky rukojeti z černého dřeva zaručují vynikající úchop a odolnost. Nůž Damascus je navzdory veškeré eleganci plnohodnotným užitkovým nožem s pístovým zámkem.

Damaškové čepele se skládají z několika vrstev oceli, které byly vzájemně spojeny údery kladivem, aby vytvořily krásný vzor. Proces přehýbání damaškové oceli odstraňuje její nečistoty a toto zušlechťování během procesu kování je důvodem, proč je považována za jednu z nejlepších dostupných nožířských ocelí. Damaškovou ocel často uvidíte na špičkových kuchyňských nožích a na zakázkových nožích.

  • krásný elegantní design
  • hladké ostří
  • tvarované lesklé střenky z dřevěného materiálu
  • pístový typ zámku / bez pojistky proti zavření nože
  • dodáváno v dárkové krabičce
  • nové zboží

Hmotnost: cca 95g

Rozměry:

  • celková délka: cca 17,4 cm
  • čepel: cca 7,2 cm
  • rukojeť: cca 10,2 cm
  • tloušťka čepele: 2,2 mm

Materiál: Damašková ocel 67 vrstev , ocel, dřevo

Výrobce: Albainox

Údržba:

  • nikdy neumývat v myčce na nádobí nebo plném dřezu
  • oplachovat pod proudem teplé vody a následně otřít utěrkou
  • po použití opatřit čepel damaškového nože mastným filmem (potřete jemnou vrstvou bezbarvého nezávadného silikonového oleje, případně postačí i klasický stolní olej, nebo živočišný tuk - špek, salám a pod.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zavírací a kapesní nože
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: