MRE 10 porcí vepřové maso s pečenou pohankou (bojová dávka potravy,MRE,BDP) Polsko

Kód: 9990009098797
Vyprodáno
1 hodnocení
295 Kč 256,52 Kč bez DPH
Vyprodáno

Konzervovaná skupinová bojová dávka připravená k okamžité konzumaci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

MRE 10 porcí vepřové maso s pečenou pohankou (bojová dávka potravy,MRE,BDP) Polsko

  • skupinová bojová potravinová dávka
  • hermeticky uzavřený obal
  • velmi dlouhá doba trvanlivosti
  • pro sběratelské účely

Složení: vepřové maso, pečená pohanka, voda, mrkev, hrášek, kukuřice, koření (sůl, cukr, koření, zvýrazňovače chuti, sušená zelenina, celer, bramborový škrob, kvasnicový extrakt, laktózové mléko, řepkový olej, barvivo riboflavin).

Návody na přípravu ke konzumaci:

Ohřátí v horké vodě:

  • konzervu ponoříme do nádoby s vroucí vodou, a na volném ohni ohříváme na nižší teplotu po dobu cca 50 minut
  • po uplynutí této doby vyjměte konzervu, pečlivě odstraňte konzervovanou fólii čistým nožem, rozřízněte fólii kolem tří stran,a je připraveno ke konzumaci

Ohřev pomocí chemického předehřívače:

  • umístěte konzervu do chemického předehřívače a nalijte vodu na úroveň vyznačenou na ohřívači a ohříváme asi 40 minut
  • po uplynutí této doby vyjměte konzervu, pečlivě odstraňte konzervovanou fólii čistým nožem, rozřízněte fólii kolem tří stran,a je připraveno ke konzumaci

Zahřívání potravy v ešusu,pánvi,hrnci atd.

  • opatrně odstraňte konzervovanou fólii pomocí čistého nože rozřízněte fólii na třech stranách a přesuňte obsah konzervy do nádoby
  • směs se ohřívá za mírného ohně asi 15 minut, občas se promíchá
  • po dosažení požadované teploty zkonzumujte

Uchovávejte na chladném a suchém místě (0-25°C)

Výrobek může obsahovat: mléko,sóju,hořčici a jiné alergeny.

Minimální datum trvanlivosti:  03/2020

Čistá hmotnost: 2400 g

Výrobce: Rolnik Sp.z o. o.

Armádní originál

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní
Záruka: Dle data uvedeného na výrobku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: